понеделник, 17 декември 2012 г.

Хотел Благоевград – приятна изненада

хотел Благоевград

Лятната градина на хотел Благоевград – през деня е приятно място за релакс и пийване на кафе с любимия, а вечер се превръща в шикозен нощен клуб с луксозни шатри, VIP маси, танцьори и диджеи. Богатият бар на ресторант Благоевград ще ви изненада с качествени напитки на достъпни цени, а веселото настроение е гарантирано.
Ако ви се хапва, съвременната кухня на ресторант Благоевград е в непосредствена близост и ще ви засити с първокласната храна от познати и непознати азиатски, италиански, средиземноморски или български региони.

Стаите на хотел Благоевград са напълно обзаведени в нов стил, декорирани с произведения на изкуството и мебели по поръчка. Апартаментите в хотел Благоевград са по-големи и имат самостоятелни джакузита. Вътре във всеки апартамент на хотел Благоевград, гостите ще намерят първокласни удобства като удобни матраци, луксозно спално бельо, луксозна мека мебел и телевизор с плосък екран. Светлините на стаите и апартаментите в хотел Благоевград се контролират от входната врата, и могат да бъдат бледи или по-силни, в зависимост от настроението ви.

Гостите на хотел Благоевград могат без изобщо да се измъкват от леглото да поръчат своята закуска по рум-сървиз и нашите готвачи от ресторант Благоевград да ги поглезят с неустоими вкусотии.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар