четвъртък, 31 януари 2013 г.

Хотел Благоевград


hotel Blagoevgrad
Хотел Благоевград е един от най-уважаваните курорти на града, предлагащ комбинация от елегантност и безупречно обслужване. Разположен на пътя за местност Бодрост и ски център Картала, хотел Благоевград е само на една пресечка от града. Има дори организиран превоз до ски център Картала, така че гостите ще се насладят на лесен достъп до идеалните забележителности на планината.


Картала ски център 
Днес хотел Благоевград посреща и настанява големи имена, решили да напуснат шума на големия град. Разположен встрани от главния етаж е ресторантът - стилно място, което предлага класически коктейли, вкусна храна и много забавления! Това е идеалното място в хотел Благоевград да се съберете за тръгване към някое мероприятия или след някое мероприятие, като театър или кино, да поръчате свежи напитки или да танцувате на музика комбинация от 70-те, 80-те и 90-те години.
Когато се чувствате гладен, хотел Благоевград има няколко чудесни възможности за хранене. В ресторанта към хотела ще се насладите на изложба и висок стил на готвене от майстори готвачи. Автентично японско суши се сервира в идеален вид и вкус, наред с него обаче може да поръчате вкусна скара, морска храна или прясна речна риба. 

Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, хотел Благоевград е идеален, който стои като символ на историята, елегантност и първокласни услуги в града.





Няма коментари:

Публикуване на коментар