вторник, 12 февруари 2013 г.

Новият хотел Благоевград

hotel Blagoevgrad
Новият хотел Благоевград е разположен в красивите покрайнини на града и отсядането в него представлява бягство от шума на неспокойния град. Хотел Благоевград е разположен е по протежение на красиво поречие на река Бистрица, като до него се стига по нов асфалтов път.
В хотел Благоевград можете да празнуваме духа на откритата планина и да се отпуснете на удобните шезлонги, като си правите слънчеви бани в прекрасната лятна градина към комплекса. Стаите и апартаментите към комплекса са оборудвани с най-съвременни удобства, включително високоскоростен WF интернет и самостоятелни тераси.
Характерно за планините, дори в горещите летни вечери в града, хотел Благоевград ще ви посрещне с прохладни вечери и лек бриз. Можете да имате хапвате екзотична кухня в ресторанта към хотел Благоевград или да се разхладите с качествена напитка. Ако пък се нуждаете се от бързо хапване, то можете да избирате от разнообразие от бързи храни като  парчета пица, вкусни хот дог, говежди стек или сладкиши и кафе. Ресторантът в хотел Благоевград предлага блок маса и още много чудесни възможности за бързи ястия сутрин, обед или вечер.
Ако пък не бързате то изберете от класическите италиански деликатеси и разнообразни ястия - коричка камбала, спанак и рикота, пълнено пиле, и други ястия в тоскански стил, приготвени върху дървена пещ. Поглезете се с услугите предлагани от хотел Благоевград!




2 коментара: